Kokemuksia

Minulle Alexander-tekniikka on tuonut kevyemmän ja liikkuvamman kehon. Kepeä olo tunnin jälkeen on mahtava. Mielen ja kehon yhteistyö toimii. Säännöllinen käynti auttaa kehon hallinnassa niin työssä kuin vapaa-ajan harrastuksissa.

Nina, 47v, kieltenopettaja

Alexander-tekniikka on hyödyllistä. Se auttaa rauhoittumaan ennen nukkumaan menoa.

Anton, 9v, koululainen

Uskallan vahvasti olla sitä mieltä, että Alexander-tekniikka on ollut isossa roolissa kuntoutuessani molempien polvien yhtäaikaisesta tekonivelleikkauksesta. Samoin niskahartiaseudun ja ristiselän kiputilat, joista kärsin, ovat enää erittäin harvinaisia.

Jankke Rajahalme

Sari toimi Alexander-tekniikan asiantuntijana ja ohjaajana yläkoulun oppilaiden hyvinvoinnin parantamiseen tähtäävässä pilottitutkimuksessani. Sari on ammattilainen, jonka kanssa on kaikin tavoin helppoa ja miellyttävää työskennellä. Hänellä on myös luontainen kyky toimia kaiken ikäisten ohjattavien kanssa lempeästi ja näiden yksilölliset tarpeet huomioiden.

Sarin ohjauksessa myös oma kehotietoisuuteni on lisääntynyt ja erilaiset keholliset jännitystilat ovat helpottaneet. Kokonaisvaltaisemmasta rentoudesta ja kehollisen tasapainon löytymisestä on ollut suurta apua paitsi fyysisen hyvinvoinnin kannalta, myös henkisellä puolella, esim. elämän mukanaan tuomien stressitilanteiden hallinnassa.

Anna-Leena Macey